unieke topplek

Locatie

Nieuwe gracht

Jouw droomstudio in hartje delft...

Stel je eens voor: je woont op slechts 600 meter van het Delft Centraal Station, wat betekent dat je binnen 8 minuten lopen op het station bent, klaar om de wereld te verkennen. Jouw toekomstige thuis aan de Nieuwe Gracht biedt je deze ongelooflijke locatie, waar gemak en comfort samenkomen.

Daarnaast is de Technische Universiteit Delft slechts 1300 meter verderop, wat neerkomt op een korte fietstocht van 7 minuten. Ideaal voor studenten en jonge professionals die verbonden zijn met de universiteit. En laten we de sportscholen in de buurt niet vergeten, zodat je altijd fit en energiek blijft.

Deze toplocatie biedt je niet alleen snelle toegang tot het openbaar vervoer, de universiteit en sportfaciliteiten, maar ook tot een scala aan winkels, restaurants, culturele hotspots en het prachtige historische centrum van Delft. Maak van deze plek jouw thuis en geniet van het bruisende leven in Delft.

unieke toplocatie

jouw laatste kans op een eigen plekje in centrum delft

Geïnteresseerd...
en wil je meer weten?

Welke kavel

Betaalbare Starterswoningen in Nieuw Delft

Uit een zorgvuldige selectie van zes groepskavels is kavel GZO05 gekozen als dé perfecte locatie voor onze studio’s. Deze kavel ligt in het centrum van Veld 6, een onderdeel van het project Nieuw Delft. GZO05 onderscheidt zich door zijn optimale ligging met betrekking tot omliggende gebouwen, de overvloed aan zonlicht en de ideale omstandigheden voor het efficiënt en betaalbaar bouwen van onze studio’s.

De centrale ligging van kavel GZO05 biedt niet alleen een geweldig uitzicht en een overvloed aan natuurlijk licht, maar ook de mogelijkheid om efficiënt en betaalbaar te bouwen. Met deze topplek ben je verzekerd van een ongeëvenaarde woonervaring in hartje delft.